Feb 10, 2011

oh kawan2...beringt ler....

Skrg bulan February kenkonon bulan berkasih sayang tolong la jgn muncul kan baby kat tepi2 jalan dalam tong sampah dalam toilet akhir tahun 2011 neh ...cerdik la adik adik sekalian








I Love U


U Love Me


U Prengnant


I Cabut Lariiiiiiiiii




Wahai bloggers, sama sama la kiter sampai kan mesej nih. Mana tahu usaha kiter yg kecik cam nih ley memberi kesedaran pada adik2 kiter n sesiapa yg membaca..insyaallahh


kopipes dari blog kak Jemah

cinta Hati _HasRah_

7 comments:

rockstarIpoh08 said...

wey kenapa kau pregnant dulu sebelom kawen ea.tak apa ko dh kawen kan jgn buang anak tau..bese ko buang air kan..aku nak kau pon aku pk kowt.untung laki kau plak dapat hole ko kn.

Hasz Rah Lope loPe said...

rock :
aq twu kaw sape ..

hasLynda hamdan said...

rock : naa buang ank ?? dosa kowt .. pape ponn ank tuhh bkn ank lUar nikah .. mcm kaw kecoh yg kaw gugurknn tuhh .. bLah r .. pndai ckp psL org .. cermin dri sndri dLu .. dri sndri taa btuL .. naa ckp org .. aq knL akaq aq Laa weyh !! GTH !!

rockstarIpoh08 said...

aik mesti ramai musuh kan..hahaha knl sgt akak ko..abg ipar kenal tak ??bagus lah dpt abang ipar yg dikenali dgn pelbagai kejadian.pas sorang sorang

rockstarIpoh08 said...

sapa kena cermin diri dulu..tu lah kan dah panas ati sendiri.knl kakak konon.mmg lah sbb prgai kakak ko yg akn dilkhnat nnti.sebb tak habis2 aibkn org.jdlah diri sendiri.ok tq..tc rr..ckp lebey pon tak guna.br kenal bp bulan dah nk compare yg kenal bertahun2..wat eva lah aku just kasi th yg benar.wat eva is...mengaibkn org n mencanang yg x betul n bangga diri apa yg dimiliki skrg tu baik k.apa pon biar lh yg diats tentukan.idup umpama roda..

hasLynda hamdan said...

sory .. spe aibknn spe ?? kw yg muLeknn dLuknn .. spe yg first comment ?? kw knn .. aduhh .. ckp takk srupa bikin .. ag 1 .. if kw daa knL bertaun2 abg ipa aq tuhh n kw twu prangai sebenar dea .. knape kw nuxx dea gux smpai MEROYAN ?? huh ?? jgn kw kta dea jmpi kw pLak .. sudaa2 Laa buad crita psL owg Len .. mcm mna kw twu akak aq akn d"laknat pLak ?? kw bukan nyer tuhan .. jgn bLagak sgt ea ..
ikhLas dri sye :
Lynda ..

En Hazwan & Cik Syazz said...

Hi
Kami da tkr nama dari http://photosnapproduction.blogspot.com
kepada nama baru kami
http://thecoklatcelup.blogspot.com
harap korang yang follow kami
add new URL kami kat dashboard blog and
juz tekan add kat kiri bawah
dan letak URL baru kami
Sekian ;)